fbpx

Hyr eller samarbeta med oss i vår mysiga yogalokal!

Hela eller delar av vår lokal kan hyras för verksamheter som stämmer överens med vad Soul Yoga Göteborg står för, t. ex fysisk träning, utbildningar och mindre konferenser, klientmottagning eller behandlingar inom hälsoområdet.

Lokalen ligger i bottenplan av ett bostadshus i ett lugnt område fritt från biltrafik. Det går att ta sig in med rullstol eller rullator.

Entrén har reception, omklädningsytor för damer respektive herrar, två toaletter och dusch. Toaletterna är rymliga men inte handikappanpassade.

Yogasalen är ca 80 kvadratmeter stor och här finns musikanläggning, yogamattor, filtar, stolar, sittpuffar och meditationspallar.

Köket är stort och välutrustat.

Lokalfakta

Totalt ca 180 kvadratmeter. Yogasal och kök. Reception, omklädningsutrymme för damer respektive herrar, dusch och två toaletter. Egen uteplats med sittplatser för ett tiotal personer.

Yogasal
Yogasalen har ca 80 kvadratmeter golvyta. Musikanläggning via Bluetooth. Observera att mikrofoner med förstärkare inte får användas av hänsyn till boende i huset.

Cirka 25 ullmattor och filtar, plus ett antal enklare mattor, meditationspallar och sittpuffar, scen för läraren. Särskilda villkor gäller för den som vill använda våra ullmattor. Se Särskilda villkor längre ned.

Ca 25 stolar plus ett tiotal pallar finns i lokalen. Whiteboard på flyttbart stativ finns.

Mindre rum kan skapas inne i rummet med hjälp av flyttbara skärmar.

Kök/konferensrum
Kök för tillredning av fika och enklare mat. Spis, kyl, micro och vattenkokare finns, liksom kokkärl, glas, porslin och bestick mm. Plats för 10-12 personer att äta.
Möjlighet för konferens för ca 10-12 personer runt  bordet. Stor whiteboard finns på ena väggen.

Egen altan
Under den varma säsongen finns det möjlighet att använda vår egen altan eller uteplatserna på den stora gröna gården.

Tider och priser

Hyra av yogasal, inklusive reception och omklädningsytor, exklusive kök:
Vardagar, heldag fram till kl 16.00: 1500 kronor. Vid samtidig bokning av minst åtta tillfällen: 1200 kronor/heldag.
Vardagar, timpris: 400 kr per timme, minst två timmar måste bokas.
Fredag kväll 17.00-22.00: 1500 kronor. OBS! Lokalen kan inte hyras för privata fester.
Helger, heldag lördagar och söndagar fram till kl 17.00: 2000 kronor.
Helger, halvdag lördagar och söndagar, 09.00-13.00 eller 13.00-17.00: 1500 kronor. Extra tid: 400 kr per timme.
Lördag eller söndag 17.00-22.00: 1500 kronor. Timpris fr kl 17.00: 400 kr per timme, minst två timmar måste bokas. 
OBS! Lokalen kan inte hyras för privata fester.
Ingen moms tillkommer på hyran.

Hyra inklusive kök: 
Om köket med faciliteter används tillkommer 250 kronor per tillfälle/500 kronor per helg. Köket ingår i hyran vid samtidig bokning av minst tre tillfällen. Glas, porslin, bestick mm ingår. Förbrukningsvaror såsom te med tillbehör, värmeljus, servetter mm ingår inte. Ta med allt som du avser att förbruka. Ingen moms tillkommer på hyran.

Kurs eller konferens för mindre grupper
Vårt trevliga kök har en stor whiteboard och ett långt bord där man kan samla en grupp på 10-12 personer för en kurs eller konferens. Du kan hyra kök, reception, kapprum och wc för 500 kronor per timme, minimum två timmar. Ingen moms tillkommer på hyran.

Rabatt för mindre grupper
Om du vill hyra yogasalen för en mindre grupp (max sex personer inklusive kursledare) kan du begära offert för ett lägre pris.

Bokningsvillkor

Så snart som du via e-post har godkänt bokningen i vår bokningsbekräftelse så fakturerar vi en bokningsavgift om 10 procent av hyresbeloppet vid bokning av mer än en heldag.
Hyresfaktura sänds ut ca en månad innan första hyrestillfället.
Alternativt kan varje tillfälle faktureras för sig om det är flera tillfällen utspridda över året. Den betalda bokningsavgiften dras av från sista hyresfakturan om bokningen fullföljs.

Bokning av heldag eller kortare tid faktureras i sin helhet direkt efter bokningen.

Vid avbokning fram till 30 dagar före respektive bokat hyrestillfälle faktureras en administrativ avgift om 350 kronor per bokad halv/heldag. Ev. tidigare inbetald bokningsavgift om 10% av hyresbeloppet dras av från den administrativa avgiften. Vid senare avbokning måste hela hyran betalas. 

Om du är osäker på om ditt arrangemang kommer att bli av så kan du göra en preliminär bokning. Om någon annan vill boka den tiden måste du bestämma dig för om du ska göra en definitiv bokning vilket innebär fakturering enligt ovan.

 

Arrangemang i samarbete eller gemensamma aktiviteter

En utbildning, kurs eller aktivitet kan också göras som ett samarbete. Aktiviteten bestäms av och genomförs av er medan vi erbjuder lokalen och överenskommen del av marknadsföring och administration. Samarbetsarrangemang erbjuds endast vana arrangörer.

 

Hör av dig via förfrågan i formulär eller e-posta oss på info@soulyogagoteborg.se