fbpx

Villkor

 

Villkor 

All yoga sker på egen risk och ansvar. Du ansvarar själv för din säkerhet samt försäkring. Om du har någon skada, sjukdom, är gravid, tar medicin eller liknande rekommenderar vi att du rådgör med läkare innan du praktiserar yoga. 

Din kursanmälan är ett bindande avtal med oss. Det betyder att när du anmält dig så reserverar vi den platsen för dig under hela kursen. Du å din sida förbinder dig att betala den kursavgift som gäller.

Enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL) har du rätt att ångra ditt köp genom att göra en skriftlig avanmälan inom 14 dagar efter att du gjort din kursanmälan på hemsidan. Du behöver inte ange något skäl och det räcker att du skickar oss ett e-postmeddelande och informerar oss om att du vill utnyttja din ångerrätt. Använd gärna vårt Kontaktformulär.Om du vill så kan du använda Konsumentverkets ångerblankett (ladda ner pdf: Ångerblankett för konsument). Kursavgiften, minus en administrativ kostnad (för närvarande 300 kronor) återbetalas till dig. Enligt detta avtal upphör ångerrätten när första lektionen startar. För drop-in-kort upphör ångerrätten när första lektionen har bokats.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL) gäller även när du köpt en drop-in-plats med engångsbiljett. Men eftersom den administrativa kostnaden är densamma som vid avanmälan av en kurs så finns det inga pengar att betala tillbaka utan vi tillämpar för enkelhetens skull kvittning av båda parternas kostnad.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL)

Ångerrätt privatlektioner
Om avtalet träffas på distans har kunden 14 dagars ångerrätt enligt Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vid beställning av en eller flera privatlektioner via e-post påbörjas dock tjänsten i samband med bokningen då Soul Yoga Göteborg i samband med beställningen planerar lektionen, bokar eventuell lokal, samt gör sig otillgänglig för annan bokning.  Vid beställning av privatlektioner samtycker kunden till att tjänsten påbörjas omedelbart och att ingen ångerrätt finns enligt undantaget i 11§ 1 punkten Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler efter det att kunden via e-post fått bekräftelse på att tjänsten fullbordats.

Villkor vid enstaka arrangemang

Köp av enstaka arrangemang, såsom en specialklass, prova-på, workshop eller motsvarande är bindande. Här gäller inte ångerrätten. Det går alltså inte att få betald avgift återbetalad. I det fall att vi måste sända ut en faktura tillkommer en fakturaavgift på 100 kronor.

När en kurs eller aktivitet ställs in

Inbetald avgift återbetalas i sin helhet om en kurs eller aktivitet ställs in. Om du hellre vill byta till en likvärdig kurs eller aktivitet går det bra om det finns plats och avgiften regleras då så att du betalar rätt avgift för den kurs som du deltar i. Om ett enstaka kurstillfälle måste ställas in på grund av lärares sjukdom erbjuds du att gå en annan lektion under kurstiden.

Om du missar en klass

Om du har bokat och köpt en hel kurs och missar ett tillfälle så får du ta igen på annan klass i ordinarie kursutbud i mån av plats under samma kursomgång. Om du går en hel kurs under kursomgång 1 och också bokar hela kursen för kursomgång 2 så kan du ta igen missat tillfälle från första omgången under den andra.

Om du missar ett tillfälle på din kurs och vill ta igen på en annan klass så behöver du boka in dig här i bokningssystemet på den klass du vill ta igen på.
VIKTIGT 1: eftersom du redan har betalat för klassen så väljer du “betala på plats” för att komma igenom bokningen (någon betalning på plats ska inte ske då du redan har betalat). 
VIKTIGT 2: ange i kommentarsfältet i bokningen vilken kurs och tillfälle du har missat.

Om du har bokat en enstaka drop-in klass och missar den kan du inte ta igen vid annat tillfälle. Om du i förväg vet att du inte kan gå på klassen kan du låta en vän gå i ditt ställe.

VILLKOR VID AVBOKNING VID KÖP AV HEL KURS
Bokning av kurs är bindande. Du har rätt att ångra ditt köp genom att göra en skriftlig avanmälan inom 14 dagar efter bokning men innan kursstart. Kursavgiften återbetalas då minus administrativ avgift på 300 kr.

Om du har bokat en hel kurs och av någon anledning inte kan komma vid ett kurstillfälle vill vi be dig att meddela oss det på info@soulyogagoteborg.se SENAST 4 timmar innan klassen börjar så att platsen kan erbjudas någon annan.


VILLKOR VID AVBOKNING AV ENSTAKA DROP-IN KÖP/DROP-IN KORT/KLASS/ENSTAKA ARRANGEMANG
För drop-in-köp med engångsbiljett tillämpas kvittning av båda parters kostnad eftersom den administrativa kostnaden för avbokning är högre än avgiften för engångsbiljetten.
För drop-in-kort upphör ångerrätten när första lektionen har bokats.
Köp av enstaka arrangemang, såsom en specialklass, prova-på, workshop eller motsvarande är bindande. Här gäller inte ångerrätten. Det går alltså inte att få betald avgift återbetalad. I det fall att vi måste sända ut en faktura tillkommer en fakturaavgift på 100 kronor.

Om du har bokat en klass med drop-in kort och av någon anledning inte kan komma på klassen måste du avboka dig i systemet SENAST 4 timmar innan klassen börjar. I annat fall dras klippet från ditt kort.

Om du har frågor om våra villkor så tveka inte att kontakta oss på info@soulyogagoteborg.se 

Om du misstänker att något är fel på hemsidan så skriv till oss via vårt Kontaktformulär

GDPR

När du gör en anmälan, bokning eller ett köp så godkänner du att vi noterar dig i vårt kursadministrativa system, enligt Dataskyddsförordningen GDPR. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av alla uppgifter. Du kan kontakta oss om du vill ha information om vilka uppgifter vi har om dig och begära rättelse eller radering.