fbpx

Privatlektion

Yoga helt anpassad utifrån din unika situation oavsett om du är helt ny inför yoga eller van yogautövare

Tillsammans med dig lägger läraren upp ett program eller en kurs utifrån dina förutsättningar och önskemål och anpassar tiden efter vad just du behöver. Oavsett om du vill öka din rörlighet, minska stress och/eller värk,  bli starkare, få mer energi etc. så kan personlig yoga vara något för dig. Du och läraren har lokalen för er själva. Det ger dig möjlighet att ta upp alla frågor du har i lugn och ro och att få tips, goda råd och coaching. Privatlektioner är en bra grund att stå på som förberedelse för att sedan fortsätta att delta i yoga i grupp.

Priser:
1 klass á 90 min 1200 kr
5 klasser á 90 min 5500 kr
Ovan priser inkl. moms

Observera att bokad lektion avbokas via mail senast 24 timmar innan bokad tid startar. Om du avbokar senare eller uteblir från bokad lektion debiteras fullt pris. Om klassen betalats i förskott räknas tillfället som förbrukat.

 

Ångerrätt på privatlektioner
Om avtalet träffas på distans har kunden 14 dagars ångerrätt enligt Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vid beställning av en eller flera privatlektioner via e-post påbörjas dock tjänsten i samband med bokningen då Soul Yoga Göteborg i samband med beställningen planerar lektionen, bokar eventuell lokal, samt gör sig otillgänglig för annan bokning.  Vid beställning av privatlektioner samtycker kunden till att tjänsten påbörjas omedelbart och att ingen ångerrätt finns enligt undantaget i 11§ 1 punkten Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler efter det att kunden via e-post fått bekräftelse på att tjänsten fullbordats.